k@ zum@i
Salam semua...
semoga hari ani membawa keceriaan kepada biskita semua

k@
zum@i kan duty ni 15 hb ani...pukul 1pm...dalam Apanya Biskita...
yg bananya(bca dlm loghat kadayan) aku alum mau duty tapi...terpaksa duty... kawan ku sorang atu tau tu kenapa....

dulur saja tia c ..tut.. atu...dalam bahasa lain nya LAYANZZZ....
tapi aku ada pantun untuk melepaskan luahan hati ku ani, pantun nya berbunyi...

MINUM KOPI TIDAK BERGULA
PAHIT-PAHIT KU MINUM JUA
KAL
AU KU TURUTKAN HATI KU GILA
APA YANG KA NOR BUAT KU BUAT JUA
....WAWAWAWA

Rindu kan betugas di konti memang lah rindu tapi...belum tepat masanya tapi apa boleh buat cik... nasib badan...


kepada kawan-kawan dj ku yang lain tiupkan semangat untuk ku supaya dapat.. ber dJ.. hehe dengan lebih baik lagi..aiseymen... i tengah boring ni...boring seboring boring nya... bukan rindu serindu rindunya...hentah rasanya hari ani merupakan hari seboring sedunia bagi ku ..apakan..kenapa kau merapu ni K@ zum@i... hentahlah labu...

ok le me chow dulu..tunggu angin merapu ku datang lagi tunggu... jangan tak tunggu..
(tunggu jgn tak tunggu,tunggu jgn tak tunggu, tunggu jgn tak tunggu, tunggu jgn tak tunggu,tunggu jgn tak tunggu)
|
k@ zum@i
my 32 birthday is coming up, it's Dec 10, 2008, wah tuha udah panya hehehe....biar cia umur tuha tapi badan tetap maintain nda ja... jadi kepada yang menyambut hari jadi di bulan dec ani jua, SELAMAT HARI JADI..sama-sama tani berharijadi eeeeee....nda e, moga tani di panjangkan umur, di murah kan rezeki, badan sehat, segala yang di hajati selama ani mudahan terlaksana dan semoga keluarga ketani sentiasa harmoni, menjadi keluarga sakinah...amin

dan buat my sis sofie dan anaknya safwan yang menyambut hari jadi pada 5 dan 8 Dec ani, happy b'day.. sama2 tani bebagi hadiah hehehe...kalau ko bagi aku hadiah jangan tah yang mahal bagi ja aku coklat kegemaraan ku..INI DIA COKLAT NYA

PATCHI hehe.. majal

gerenti nya sofie , nda mahal kepala otak kau bejambul....wah terimagine ku udah ...hahaha ..Dan untuk mu nanti ku belikan coklat yang $1.80 saja wawawa.. gerenti ia becakap lagi... tak adil,tak adil labu..... wah imaginasi ku terlalu kuat.

tahun lepas hubby belikan aku kek crispy chocolate di empire hotel, sodap cik .. tapi mahal ganya sekilo $40.00.. tapi terseliur punya pasal, bantai ajo lah bukan selalu setahun sekali... tapi kalau boleh tah selalu..nah nda bersyukur nya a... nda pa lah aku kongsi kan gambar kek ku atu biar biskita yang hantu coklat atu melihat terseliur...jahat akal hehe..








berminyak nya muka ku, mana nda , balik dari duty pukul lima tarus kana bawa makan di zamrud tarus potong kek..dan harap-harap tahun ani kek nya lebih besar dari ani hahaha...cisss... bukan nya berterima kasih...jgn catu... terima kasih tidak terhingga buat suami ku yang tercinta..hee jgn marah nanti kena jual.... buat abg ipar nayan yg juga menyambut hari jadi 12 dec ani, happy b'day semoga lulus dengan cemerlang dan semoga tabah menghadapi segala dugaan di rantau orang dan juga buat uncle ku yang paling sporting uncle zinin or adenan yang juga akan menyambut hari jadi pada 31 dec , slmt hari jadi, gerenti banyak anak2 buah kita yang lain menunggu bila kita belanja. Jadi jangan lari dari hutang.

|