k@ zum@i


Akhirnya bintang Bollywood, Shah Rukh Khan (SRK)datang menerima pingat kebesarannya daripada Yang Dipertua Negeri Melaka, Tan Sri Khalil Yaacob, di Seri Negeri, Ayer Keroh pada 6 Disember lalu.

Jadi dengan rasminya, SRK, 43, kini telah bergelar Datuk apabila menerima pingat Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) dari Kerajaan Melaka.

Jgn nda galatssss....
jadi kepada rakan2 dj kalau pasang lagu2 hindi yang di bintangi oleh shah rukh khan sebutlah namanya dengan Datuk Shah Rukh Khan... hehe.. jangal bunyi nya

dan inilah ucapan datuk shah rukh khan....
"Anugerah ini sangat bermakna kepada saya. Ia bukan saja untuk diri saya tetapi satu penghargaan yang berprestij kepada pelakon-pelakon lain di India,"

Sebagai membalas budi Orang Melaka, SRK berjanji akan menghebahkan anugerah yang mencetuskan kontroversi itu kepada peminatnya di Amerika Syarikat, Afrika Selatan dan Britain.

Bukan itu saja, SRK juga akan kembali ke Melaka pada 2009 nanti untuk membuat penggambaran filem Hindi terbarunya, Happy New Year terbitan beliau sendiri dan diarahkan oleh rakan baiknya, Farah Khan

zz: teseliur kan jadi datin hehehe...
|
k@ zum@i
1. King & Queen control, semua tah kan di control nya. baiktah bali kan kereta control. kan control pun sadang2 la.

2. Ice queen ( ego?) klayi bukan tah kan ngakun salahnya walaupun ya salah.

3. No chemistry. inda sefahaman. surang mau ice cream, surang mau chocolate. cnakan tu?

4. Selingkuh? HAHAHAHAHAHA. ketahuannn!!! ani yang paling babi sekali la

5. No freedom.semua inda buleh, tepaksa tapok2.. sabar ja.

6. Partner gauk2 tawa2 kan be cali kana signal2. kana cakapi "Bisai2 deh ulah atu!" aww sandi.

7. Permission, apa saja mesti tanya. parents nda lagi tanggung tu. bf / gf lah tanggung! haha. inda g bemuha indung a

8. Jalan kadai ,pakai baju sama jenis, sama kaler. sehati sejiwa lah tu katakan...

9. Masalah damit jadi masalah basar. macam durang klayi kan membasuh tayi wah,( pasal tahi pun nak gadoh kah ) sampai esuk2 nda betagur.

10. Ani nda semua la, Penjeles kan mati. senyum arah kawan pun inda buleh. kana tantang tarus! (knpa minta cucuk mata atu)

11. Makan kalau sama sama paksa control, ilang skill kampung. hehehe. Ada jua yg beshare tu makan. Partnernya nda sadar tu, yg partnernya sorg tu, nda barus gigi apa, sal gagas ngaga ia.

12. Online sampai subuh abis tu tebalik2 I love you, I miss you. mwahs. (ek alum kahwin tu )

13. When credit abis kana marah, ada tia yg cakap.. "kenapakan abis credit ah be msg sama urang lain kah?" (curiga di tahap maksima)

14. Mengusut kan mati. barang damit pun kan di kusut kan.. air liur kucing melakat arah baju pun kan menangis.(mcm kana puji..siapa memuji a? siapa membagi markah a?)

15. Sweet talker. cakap Together Forever la, janji itu ini.. baru cium bau kantut mental sudah! ..kamah e..

16. Kalau kelayi nda teriak2 nda sah! te sumpah sumpah. words BUDUH kuar.

17. Inda cukup sorang. mau jua ada spare.handal.

18. Kanapatan! kan menipu tapi inda handal.IQ RANDAH..HAHA. bida ehh! BOOO!!!

19. Klayi dalam keta, drive laju2. mesti di takan minyak tu! Pastu break ngajut. Plancit air liur rah cramin dapan. Cian.sawan tia bnr. (kalau ko kan mati ko sorang saja..aku turunkan dulu)

20. SARCASTIC. hehe. ada saja kan kana sindir. sabar sha laaa! (tapi sekali ko lagi)

21. Inda iklas melayan pasal hari hari jumpa. Baus bah mliat dh. Mkin panjang bulu idung.

22. Handphone 24hrs di tangan. Mcm kwnku tym main bula pun pigang hp bmsn sma gfnya.handal.alum pernah hpnya gugur.main street dh tu.handal~~

23. Tukar2 line, tukar2 handphone, email swap. Rasa bah kn liat mncek sapa dangan bf/gf kuntek.Partner mana tau..mcm msn ada yg spare lagii~

24. LOVE =! CURANG

25. Need time 4 privacy (alasan untuk putus) ada lagi reason yang paling LAME BRABIS.need space, kan belajar dulu. hahaha.

26. Partner nya msg sama urang lain bukan BOYFRIEND/GIRLFRIEND buat "i miss you more than words?" hahaha. ani termasuk dalam golongan curang jua kali.. heh.

27. Baru 2-3 bulan together buring sudah. mau lagi yang baru. kanyang lari.

28. Kalau di tanya "handsome ka ku ni yang?" gf jawab " handsomeee ehh!! Bnr!!" tapi dalam hati (bulu idung nya tekeluar ah.)

29. Awal awal pemalu.. lama lama nda tau malu.. (kuar cia ulah nya yg sebonar)

30. Main transfer credit.ada gi pandai bunga bunga cakap "cr me low ni..kapih lagi so masani save2 dulu bmsg" pastu ada tia kana forward kn..hahaha (trik c badar)

31. Pengikis! hint ckp baju lawa tia, sampai partner ckp "bahh esuk balikan"

32. Couple mesti liat muvee di cinema. baru romantic ~

33. Anniversary celebrate tiap bulan. abis duit. .haha.

34. Dulu2 nda jumpa sehari kan mati rasanya, masani dh jumpa kan mati plg rasanya.

35. Awal2 mau pujuk, batah2 malas tia kan pujuk. pebaik ia menangis kan kuar air mata darah

36. LELAKI, kalau ada game, bula, kereta, makanan.gitar. jadi GF pertama drg tia. Nda tia drg pedulikan gfnya.ada tia bealasan.dluar ku tdi.

37. BINI2, kalau meliat ceta KOREA handsome2 angau2 , mcm BOUTA sul drg. bf nda telayan.sanggup tu bjaga abiskn 2pack CD aa.alasan tdo..AHHAHAHAHA.lagi tia.

38. Bejalan kajap ke kadai kaling pun mesti miskol pakai loudspeaker.
(cinta zaman skarang katakan)

39. Kalau nda kana balas miskol kana msg "behapa tu?" kana balas lagi "beria ku tdi" dahto kana tanya lagi "banar kan tu?" membari malas. hahaha. (baik tah hantar gambar beria atu dlm mms) cana sanggup melihat ..bida x muha a haha..

40. Takut gf/bf inda kana suruh jalan bagi alasan TIDUR padahal bejaur. erm. Ada ni tau ku jua.

41. Partner kana balikan brg, inda pandai besyukur. mau jua yg mahal. branded. eh kira pengikis la jua..

42. Lelaki nda dapat liat bini2 hot. mcm bayi tia usul drg. mun lapar baik asak semua.

43. Bini2 kalau liat bf nya liat bini2 lain kana cubit. Kana tantang lgitu sampai2 ingus bah kuar!

44. Minta ambil, akhir sikit jadi kemarahan. mau jua on time.bini2 ni biasa camni.drg aa nda sadar mun besiap aa kan mati batahnya.laki2 harum2 nunggu smpai kuar bah bau ketiak drg nunggu.

45. Kalau be SMS, ujung2 nya mesti ada words "luv u. mwahs" its a MUST. ( nda tau tepaksa )

46. Friendster, facebook mesti ada gambar berdua.

47. MSN mesti nick nya jiwang2 example : zee's, zees's properties.kalau nda pun ada tia nicknya drg buat bad mood la..i don't trust u la..atu something bekenaan love life drg la tu..

48. Selalu bagi lagu macam "eh lagu ani untuk you ni dangar ahhh"

49. Bila ada urang lain.. minta putus, bila sudah putus menyasal tia kan go back. buduh!

50. Abis klayi tamparan muka. abistu ambil uleh arah urang lain. Mulut bauu.makan sampah kah kau kelmarin?hoho

51. Jumpa kawan lama buat inda kenal, kana ucap buang batu la itu ini. pasal takut kana marah. ciannn..

52. Kalau miskol kana reject kana ucap sma urang lain tym atu. hahaha.

53. Da problem sikit2 minta putus.rasa bah..kes baus dah ni..

54. Sanggup online 247 tunggu partner nya online....

55. Kadang2 ada yg tipu parents rasa kn bejumpa, escape sekulah. (kalau parents alom approve) biasanya bini2 illegal ni camni.illegal means below 18.haha.

cana ...."ada nda yg terkena batang hidung sendiri
(cnp..plg ni)
|