k@ zum@i
Peringkat saringan bintang radio diadakan pada hari sabtu 9hb mei dan 10hb mei 2009, bertempat di studio A Rtb, bermula jam 8mlm dan juga 10 pagi dan 2 ptg. Jadi dikongsikan suasana pemilihan diadakan.

Pendaftaran bermula,ani masa hari sabtu 8.00mlm.


Salah seorang hakim jemputan hjh zainah sapa nda kenal pelakon drama brunei, boleh melakonkan apa saja watak yang diberikan dan juga berkebolehan dalam bidang nyanyian.

Pg zainal dan Hj Hasim juga hakim jemputan kami untuk peringkat saringan ani.

Di antara peserta yang hadir


Rakan juruteknik yang bertugas


Rakan juruhebah
Macam aku kenal tapi di mana ya...eee
Peringkat seterusnya akan diadakan pada bulan mei ani jua,jadi kepada biskita yang ada ikut serta dalam pertandingan ani, banyak2 lah berdoa semoga biskita terpilih sampai ke peringkat akhir yang akan diadakan pada bulan jun nanti.
|
k@ zum@i
Selamat hari ibu buat semua mereka yang bergelar ibu, bonda, mama, babu ,umi dan apa aja lah gelaran untuk mereka yang bergelar ibu... jasa mu tiada terbalas dengan wang ringgit..semoga semua mereka yang bergelar ibu sentiasa dalam lindungan allah jua amin... dan ku kongsikan disini kad yang ku terima dari anak ku.... terharu nya aku dan bercampur geli hati. Liat saja tia.


Kata nya ani gambar mama sama kucing hehe ...betocang2 g tu e..

sal ia inda mau babah nya berkecil hati kerana inda dapat kad dari nya, jadi dibuat kan nya untuk babah nya jua, antah bila kah ada hari keluarga ani hehe..

Creative nya anak ku...

Ani Project durang di sekolah, buat kad ramai-ramai dan di berikan kepada ibu masing-masing


Ada g the end tu hehe..
Apa pun terimakasih tidak terhingga untuk anak-anak ku mama sayang kamu semua.

|